Cultureel Podium Roepaen heeft deze week Dayna Kurtz solo (12 oktober) en Thé Lau met strijkkwartet Pavadita (15 oktober) op het programma staan.
Op donderdag 12 oktober treedt Dayna Kurtz solo op bij Cultureel Podium Roepaen. Het voorprogramma wordt verzorgd door Roel Spanjers. De Amerikaanse zangeres Dayna Kurtz bracht dit jaar de geweldige cd Another Black Feather uit. Tevens verzorgde zij in februari al een concert op Roepaen voor een uitverkochte zaal. De reacties waren unaniem zeer lovend. Voor de mensen die het hebben gemist en voor degenen die het nog een keer mee willen maken, opnieuw Dayna Kurtz.
Roel Spanjers bracht onlangs onder de naam Birdcatcher een prachtige cd uit. Later dit jaar treedt hij met zijn groep op, nu eerst als support en waarschijnlijk zal hij Dayna Kurtz ook een aantal nummers begeleiden. Aanvang van het concert is 20.30 uur.

Zondag 15 oktober treedt Thé Lau met het strijkwartet Pavadita op. Het optreden is in het kader van de tournee van zijn laatste cd Tempel der Liefde. Thé Lau was de drijvende kracht achter de Nederlandse band The Scene. Sinds een aantal jaren treedt hij voornamelijk op met begeleiding van Jan Peter Bast op piano. Nu wordt dit uitgebreid met het strijkwartet Pavadita. Een bijzondere samenstelling die uitermate goed tot zijn recht zal komen in de kapel van Cultureel Podium Roepaen.

Aanvang 14.30 uur.
De concerten vinden plaats op Landgoed Roepaen, Kleefseweg 9 te Ottersum.
Reserveren voor de voorstellingen: www.cultureelpodium.nl.