In 't Smiske te Asse (B) staan komend weekeinde Hand Crafted (3-11) en Sourdine (4-11) op het podium.

Edwin Vanvinckenroye: Hand Crafted
Bezieler van deze singer-songwriter band is Edwin Vanvinckenroye. Met zijn hoofdproject Troissoeur werkte hij al in diverse genres in binnen- en buitenland met o.a. rocklegende Jean-Marie Aerts of elektronica-architect Daniel B. van Front242. Edwin Van, zoals hij zich nu laat noemen, werd geboren in een muzikale familie. Hij leerde al heel jong drums, gitaar en viool spelen. Hij heeft een bijzondere interesse voor hedendaagse singer-songwriters en elektro-akoestische muziek. De jongste jaren werkte Edwin in alle stilte aan de uitwerking van zijn soloproject. Door integratie van diverse stijlen en invloeden en een intense samenwerking met kunstenares Kate Mayne presenteert hij nu een no non-sense-programma uit als tekstschrijver. Hand Crafted is een ingetogen maar beklijvende act.
3/11/2006, 21u, 5€

Sourdine (cd-voorstelling)
De muziek van Sourdine is zonder meer subtiel te noemen. De akoestische instrumenten komen maximaal tot hun recht in zorgvuldig uitgewerkte arrangementen.
De melodie-instrumenten (de low whistle, Zweedse en Ierse doedelzak van Rémi Decker en de viool van Wim Baeck) versterken mekaar of gaan in dialoog, daarbij geruggensteund door een gitaar (van Filip Lambrechts) vol kleur en nuance. Muziek die zich niet opdringt maar het publiek desondanks in zijn greep houdt vanaf de eerste noten.
4/11/2006, 21u, 5€

Zie ook: www.tsmiske.be.