Op maandag 6 november staat de formatie Where's Jerry op het podium van Meneer Frits in Eindhoven.

Tijd om deze groep even voor te stellen. 'Jerry' staat voor Gerard (van Maasakkers) en die zit er dus niet bij. In Where's Jerry doen zijn Vaste Mannen, die hem altijd begeleiden bij concerten, het een keer zonder hem.

Toetsenist Bart de Win zingt, dit is zijn project, en de anderen vormen de begeleiding. Het zijn allemaal door hemzelf geschreven Engelstalige nummers, waarvan de bedoeling is dat ze ook gaan verschijnen op cd. Volgens Gerard van Maasakkers is een nummer de oorspronkelijke versie van Niks Te Beginnen, het eerste liedje in zijn nieuwe programma Zicht. Het geluid lijkt dan ook op dat wat de Vaste Mannen bij Gerard spelen. Het wordt een beetje singer-songwriter, een beetje country en de liedjes hebben inhoud.

Bart de Win is geboren en getogen in Eindhoven en is een groot liefhebber van The American Songbook, zo valt te lezen op een webpagina die gewijd is aan het Trio Bart de Win, een van zijn muzikale nevenprojecten. Zijn grote voorbeelden zijn Nat 'King' Cole, Mel Tormé, Stevie Wonder, Mark Murphy en Lou Rawls. Als pianist/ zanger heeft hij in alle mogelijke combinaties gespeeld, maar vooral als begeleider van vocalisten heeft hij veel ervaring opgedaan. In september 1998 verscheen van het Trio Bart de Win de cd Little man, you've had a busy day. In 1999 behaalde De Win de finale van het Nationale Jazzvocalisten Concours. Gezien het feit dat hij eigenlijk pianist is, is dat dus een heel bijzondere prestatie te noemen.

De andere leden van Where's Jerry zijn: Arthur Lijten (drummer, percussionist), Harry Hendriks (gitaar) en Rinus Raaijmakers (bas).

6 november 2006, Where's Jerry, Meneer Frits, Heuvelgalerie Eindhoven. Aanvang 21:00 uur (deuren open 20:00 uur), entree 5 euro.