STRAF brengt zoals ze het zelf noemen ‘Nederlandstalige Rauwe Vlakke Land Folk-Pop'. Vanavond 1/12 staat de groep op het Boschtion Feest in Den Bosch, zondagmiddag  3/12 in de Bonte Kip in Asten en 9/12 in W2 Den Bosch.



In hun muziek herken je invloeden van Rowen Heze, Pater Moeskroen maar bijvoorbeeld ook Kaizers Orchestra. De band is een collectief van muzikanten die al jaren in allerlei andere bandjes bezig zijn (geweest). Samenstelling: Kees Swanenberg op drums (A..1`, Majestic Scene), gitarist/zanger Pill van Kempen (Zand Erover, Bad Karma), Rob van Veenendaal op basgitaar en zang ( De Binken, De Hufters), gitarist/zanger Jeffrey Willems (Zand Erover), Peter Dupont op bassaxofoon, altsaxofoon, accordeon en zang en accordeonist/zanger Robert Verhoeven (Dansman 3, De Biecht).

"STRAF" begon in 2004 als 3 mans project "Kletzmaar" (Accordeon, Twee gitaren en zang) om een 20 minuten durende show te maken voor een eenmalige opvoering. Dit was zo'n succes dat werd besloten om hieraan vervolg te geven. Er werden een Drummer en Bassist benaderd en de band "STRAF" was geboren. In 2005 werd de CD-Demo "Bries" in eigen beheer opgenomen.

Concerten:
Vrijdagavond 1 december: Boschtion vrijwilligersfeest, Cultureel Centrum Helftheuvelpassage
's-Hertogenbosch.
Zondagmiddag 3 december: Café De Bonte Kip, Asten(Heusden)
Zaterdagavond 9 december: In het voorprogramma van De Kift, W2 Concertzaal, 's-Hertogenbosch.

Zie ook www.strafmuziek.nl

www.strafmuziek.nl