De Music Inn te Sneek organiseert a.s. vrijdag, 8 december, een dubbel folkconcert met Keith & Sam Hancock en Allan Taylor.

Keith & Sam Hancock
Keith Hancock is een bekende naam in Sneek en veel mensen zijn grote fans van hem geworden. In meer dan tien jaar is de naam Keith Hancock synoniem geworden met excellent liedjes schrijven, zang en super trekharmonicaspel. Zijn speelstijl is uniek en zijn zang is krachtig en pakkend.
Zijn liedjes gaan over zeer diverse onderwerpen, van sociaal onrecht, droevige liefdesliedjes tot humoristische observaties. Hij weet bij het publiek precies de emotionele snaar te raken met zijn songs. Hij maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Keith heeft opgetreden in veel clubs, zalen, theaters, concertzalen, festivals, radio en TV over de hele wereld.
Onveranderlijk wordt hij in ieder land bejubeld. In de buitenlandse pers staat dat "Keith de trekharmonica bespeelt als een stratocastor". In zijn optreden speelt hij veel nieuwe liedjes maar ook een heleboel ‘gouwe ouwe'.
Tijdens deze voorstelling wordt hij op gitaar begeleid door zijn zoon Sam.
 
Allan Taylor
Alan Taylor is inmiddels erg bekend in Sneek. Hij komt nu dan ook al voor de 10 e keer, een teken dat hij erg succesvol is! Allan heeft dan ook het ongelooflijke vermogen je mee te nemen op een muzikale reis die je meeneemt naar de oorsprong van muziek en emotie. Zijn optreden kenmerkt zich door een kracht die je niet alleen ziet maar ook voelt. Allan Taylor schrijft de muziek volledig zelf. De songs van Allan zijn van bedrieglijke eenvoud en eisen de volle aandacht op. Ze gaan veel over mensen die hun eigen weg gaan in het leven en hun eigen dromen. Zijn songs zijn mystiek en melancholisch. Veel andere ‘grootheden' hebben zijn nummers gezongen. Bijvoorbeeld "It's Good to See You". Dit nummer wordt ook gezongen door: Rolling Home, Don Williams, Nana Mouskouri, Frankie Miller, Alex Campbell en nog vele anderen. Hij begeleidt zijn verhalende teksten met een meesterlijke trefzekerheid op gitaar. Hij bespeelt de gitaar economisch, maar uiterst sfeervol. Het geluid is groot, warm en teder met een warme bas. Het is een waar genot om te luisteren naar zijn lage, diep donkerbruine stem. Je haar gaat er recht van overeind staan. Allan zelf zegt dat "het publiek in het timbre van zijn stem kan voelen hoeveel jaar hij al gereisd heeft in zijn stem".
 
Datum: vrijdag 8 december 2006
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.15 uur
Plaats: RSG, Almastraat 5, Sneek

Zie ook: www.musicinnsneek.nl.