Ten bate van UNICEF, in het kader van 'Kinderen Eerst', wordt door de Keltische-muziekgroep Baloney op 16 december een zaterdagavondconcert gegeven, met de titel: A Celtic Christmas 2006.

Dit bijzondere concert vindt plaats in het Cultureel Centrum ‘de Triangel', lokatie de Nederlands Hervormde Kerk in Venhuizen.

De band Baloney, waarvan alle leden afkomstig zijn uit West-Friesland, speelt voornamelijk Ierse muziek, met een knipoog naar het verleden en andere regionen met een Keltische cultuur, waaronder Bretagne en Schotland.
Het is de tweede keer dat Baloney voor UNICEF een benefietconcert verzorgt. De laatste keer was in 2004 en vond plaats in de Hervormde Kerk van Sijbekarspel. Het was een overweldigend succes, waarbij de plaatsen in de voorverkoop binnen een dag waren uitverkocht.
Afgezien dat de kerk van Venhuizen meer zitplaatsen heeft, is het raadzaam om van te voren te reserveren. Dit kan online via de website van het Cultureel Centrum:
www.triangel-venhuizen.nl.

Baloney bestaat uit de leden: Dick Gerritsen (zang, trekzak en bodhrán), Jantine Leeflang (zang, whistles, fiddle, gitaar-DADGAD), Laura Schuit (zang, whistles, fiddle) en Ben Dijkhuis (zang, country gitaar, klassieke gitaar en mandoline). De band heeft voor deze speciale gelegenheid een gastspeler uitgenodigd: Marco Baartse. Zijn bijdrage op de 'uilleann pipes' (Ierse doedelzak) en concertina zal het karakter van de Ierse muziektraditie extra benadrukken.


Datum: zaterdag 16-12-2006
Tijd: 20:00 u
Locatie: Nederlands Hervormde Kerk - Venhuizen
Prijs: € 8 (toegangsprijs is inclusief een pauzedrankje)
Reservering: www.triangel-venhuizen.nl
www.baloney.nl
www.unicef.nl