Op zaterdag 20 januari 2007 komt Martin Korthuis met zijn Aailaandtour in Café Hammingh te Garnwerd, met een gastoptreden van Paul van Loo & Ivo Rosbeek.

Na eerdere succesvolle concerten zet uitbater Bert Lange opnieuw zijn deuren wagenwijd open voor Martin en zijn muziekvrienden Albert Bartelds, Elco Stalknecht, Jeroen van Halem en Rick Mensink. Het belooft een bijzondere avond te worden, met een gastoptreden van de Limburgers Paul van Loo en Ivo Rosbeek, bekend van de in het Limburgs vertaalde liedjes van Ede Staal.

Afgelopen zomer presenteerde Martin Korthuis zijn nieuwe album Aailaand met Groningstalige liedjes. Tijdens de Aailaandtour blijkt telkens weer dat Martin zijn publiek weet te raken. "Sfeervol, intiem, puur, topconcert, zo moet muziek zijn"  zijn de reacties uit het publiek. Deze tour gaat momenteel langs diverse podia in het land. Natuurlijk laat Martin ook in Café Hammingh zijn nieuwe liedjes horen. Dit authentieke café is een prachtige entourage voor opnieuw een intiem sfeerconcert.

martin korthuis, foto ja fotografie
Martin Korthuis, foto JA Fotografie
 
Gastoptreden Paul van Loo
Van Loo en Korthuis hebben allebei liedjes van Ede Staal in hun repertoire. Reden voor Korthuis om Van Loo uit te nodigen voor een gastoptreden in Garnwerd. Geboeid door de muziek van Ede Staal in de film De Poolse Bruid vertaalde Van Loo de teksten van Ede Staal in het Limburgs (2005). De vertaalde liedjes werden goed ontvangen in Limburg. Met het verschijnen van zijn CD kwam Paul van Loo in één keer in de Limbo-toptien van de regionale Limburgse omroep.

paul van loo & ivo rosbeek
Paul van Loo & Ivo Rosbeek, foto Ronald Rietman

Locatie: Café Hammingh, Garnwerd (Gr.)
Aanvang: 20.30 uur
Entree: €  10,--
Reserveren gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T 06 16 02 63 23
Route: www.cafehammingh.nl
Organisatie: www.najadeprojecten.nl
Meer informatie: www.martinkorthuis.nl