Het 1e weekend van februari op Roepaen begint met Gert Vlok Nel op donderdag 1 februari. Op zaterdag (3-2) is er het John Hiatt-tribute met JW Roy en Wouter Planteijdt, op zondag spelen Laura Vital en Manolo Franco Spaanse flamenco, waarvoor 2 vrijkaarten beschikbaar zijn.

Op zondag 3 februari begint Roepaen om 14.30 uur met een optreden van de jonge flamencodiva Laura Vital met meestergitarist Manolo Franco in de kapel. Laura Vital behoort tot de absolte top op flamencogebied. Zij komt voor twee optredens naar Nederland, het Tropeninstituut Amsterdam en Roepaen.
Vanaf 16.00 uur in het keukencafe Kersten de Ligny en Stephen White gevolgd door de Amerikaanse zanger Nathan Hamilton. Het spectaculaire weekend wordt afgesloten door niemand minder dan Chris Knight.

Chris Knight
Amerikaanse songwriter die zich liet inspireren door Buddy Miller. Zijn stem kun je ook wel ergens plaatsen tussen Buddy Miller en Steve Earl. Ook moet je denken aan John Mellencamp. Knight liedjes zijn in vier minuten verpakte verhalen. Inmiddels heeft Chris Knight al een aantal albums gemaakt. Pas verscheen zijn laatste ‘Enough Rope', de ene keer de rauwe country rock, dan weer akoestisch ingetogen.

Nathan Hamilton
Texaan Nathan Hamilton is een man van vele gezichten, één ervan is die van singer-songwriter en Texas troubadour. Met zijn rauwe stem zingt hij liedjes die ruiken naar droge onverharde zandpaden, ruwe olie, barbecue, bloed, zweet, tranen, verschaald bier, whiskey en sigaretten. Zijn stijl wordt vergeleken met de grote singer-songwriters uit zijn thuisstaat variërend van Lyle Lovett tot Townes Van Zandt.

Stef White & Kersten de Ligny
Kersten de Ligny en Stef White zijn begonnen als akoestisch duo in 2000. Hun muziekstijl wordt gerangschikt onder de noemer 'Americana', maar zij laten zich niet beïnvloeden door wat men onder deze stijl verstaat.
 
De kaartjes voor Laura Vital kunt u winnen door de volgende vraag te beantwoorden: Wat is de leeftijd van deze jonge diva? Stuur de oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Voor meer informatie en reserveringen: www.cultureelpodium.nl.