In februari is er een jubileumtour van Irish Unplugged met o.a. The Fureys & Davey Arthur en komen de Celtic Tenors voor een aantal concerten naar Nederland.

Vanaf 1 tot en met 17 februari a.s. is de jubileumtour Irish Unplugged in alle delen van ons land te zien en te horen. Deze editie belooft een bijzondere te worden want niemand minder dan de legendarische folk groep The Fureys & Davey Arthur zal het programma feestelijk afsluiten. De andere optredende artiesten zijn zangeres Mary MacPartlan en de veelbelovende groep Beoga. The Fureys & Davey Arthur zijn ook nog te zien en te horen op 18 februari in De Kunstmin te Dordrecht. Kaarten verkrijgbaar via 078 - 639 79 79 (schouwburg).

Websites: www.thefureys.com, www.marymcpartlan.com, www.beogamusic.com.

Vanaf 17 tot en met 28 februari a.s. komen The Celtic Tenors naar Nederland voor een tournee. Zij behoren inmiddels tot graag geziene gasten in de Nederlandse theaters. Hun veelzijdig repertoire maakt de groep populair bij een breed publiek. The Celtic Tenors zijn er in geslaagd om het klassieke en moderne repertoire op een zeer evenwichtige wijze te combineren.

Meer info en kaartverkoop: www.pbmusicprom.nl.