Freddie White en Daithi Rua zijn zondagmiddag 4 februari te gast bij Acoustic Alley in Den Haag.

Elke eerste zondag van de maand vindt Acoustic Alley plaats met concerten van singer-songwriters. Optredens bij Acoustic Alley geven de mogelijkheid tot interactie met de artiesten, maar altijd in muisstil respect voor de muziek. Geen gebrul, geen gedonder met de glazen, maar gewoon: pure muziek. Op 4 februari staan Freddie White en Daithi Rua op het podium van theater In De Steeg in Den Haag.

Eerste gast op deze middag is Freddie White. Een Ier die aan de vooravond staat van zijn zevende album. Al zijn albums zijn geschreven in de Ierse songwritertraditie; een mengeling van traditionele klanken en thema's met hedendaagse nummers. Als je bedenkt dat deze ‘lad' al sinds begin jaren ‘70 vooral live actief is, dan weet je dat Freddie ook in Den Haag een gewillig gehoor zal aantreffen.
Verder: De naam Daithi Rua komt niet direct aan. Klinkt wat Indiaas? Maar we hebben het over een Ier wiens naam ‘Red David' betekent in het Iers. Als veel Ieren werd ook David groot in een muzikale familie. Door de jaren heeft deze jongen een vast publiek opgebouwd en de organisatie is trots dat hij behalve vele Europese steden ook Den Haag ook aandoet.

4 februari 2007, aanvang 13u30, Theater In de Steeg, Westeinde, Den Haag. Entree: € 10,-
Meer info: www.acousticalley.nl.

Zie ook: www.daithirua.com en www.freddiewhite.com.