Op vrijdag 2 maart spelen de Belgische singer-songwriters Gert Bettens en Jan de Campenaere in café Little Devil in Tilburg.

In het kader van de Six String Stories, akoestische optredens in café Little Devil in Tilburg, staan in maart twee optredens op het programma. De Belgen Gert Bettens en Jan de Campenaere doen een dubbelconcert op 2 maart, de dinsdag daaropvolgend zijn er Patrick De Labie (americana / pop) en Marco Zanetton (BE) (pop / indie, zanger-gitarist van superbox) te zien, die avond zal ook DJ GG draaien.

Vrijdag 2 maart 2007, 21:30u
Double Solo Tour 2007, een korte akoestische tour van Gert Bettens [K's Choice (BE), Woodface (BE)] en Jan de Campenaere [Venus In Flames (BE)], 2 singer-songwriters die individueel optreden, dus je krijgt  2 solo concerten op 1 avond!
Gert Bettens was 10 jaar lang de mannelijke helft van 1 van Belgisch meest beroemde bands aller tijden, K's Choice. Nu is hij bezig met een opmerkelijke comeback in de muziek wereld met zijn eerste solo album samen met zijn begeleidingsband Woodface, van deze band neemt hij tijdens deze solo tour alleen zijn keyboard speler Reinout mee.

Jan de Campenaere is altijd bezig geweest met het schrijven van muzieknummers en begon zijn band Venus In Flames als solo artiest in 1999, waarmee hij diverse prijzen won. Zijn stijl wordt vergeleken met Elliott Smith, Jeff Buckley, Nick Drake en Neil Young.

De tour start op vrijdag 2 maart in de LittleDevil in Tilburg als enige datum in Nederland met daarna een paar optredens in Belgie, voor details zie de links:
www.woodface.com/tour.asp
www.kschoice.com
www.venusinflames.com
Entree 8,-
Kaartverkoop via het cafe

Dinsdag 6 maart 2007 v.a. 20:00u:
Een initiatief van Gerton Govers (the light brigade). Singer Songwriter, Countrypop, Americana, Folk en meer. Met live performances van: Patrick De Labie en Marco Zanetton en DJ GG.

LittleDevil
Stationsstraat 27
5038 EA Tilburg
www.littledevil.nl.