Vrijdag 2 maart geeft de van oorsprong Tilburgse band Wè-nun Henk een benefietconcert in Café Zomerlust, ten bate van het Bobbi Bear project in Zuid Afrika.

Wè-nun Henk speelt traditionele Vlaamse- en Nederlandse volksmuziek. Authentieke liederen en melodieen worden luister- dans- en genietbaar gemaakt voor het publiek van nu. Ter gelegenheid van het benefiet, speelt de band in zijn bijna oorspronkelijke bezetting met de violiste Tessa Zoutendijk.

De organisatie Bobbi Bear zet zich, zonder steun van de Zuid Afrikaanse overheid, in voor seksueel misbruikte kinderen, iets wat helaas de dagelijkse praktijk is in Zuid Afrika. Deze misbruikte kinderen raken vaak ook nog HIV geïnfecteerd. Dit tweede probleem kàn worden voorkomen, door preventieve medicatie. Met meer mankracht en middelen, kan Bobbi Bear sneller te werk gaan en het probleem aanpakken waar nodig om de kinderen te redden.

Wè-nun Henk zal vrijdagavond zijn liederen ten gehore brengen voor het Bobbi Bear project. Voor iedereen die kan genieten van een staaltje volksmuziek opent Cafe Zomerlust zijn deuren!

Aanvang: Vrijdag 2 maart 2007, 20.30 uur
Locatie: Café Zomerlust, Oisterwijkse baan 15
Meer info: www.talentenveiling.com of www.we-nunhenk.nl.