Op zondag 4 maart a.s. het voorlaatste optreden in Acoustic Alley dit seizoen: Arthur Ebeling en Ronald de Jong, momenteel gebroederlijk tourend door Ierland, maken op die middag hun opwachting in het Haagse theater De Steeg.

Arthur Ebeling heeft sinds zijn eerste album in '85 regelmatig van zich laten horen. Met een keur aan artiesten speelde hij reeds samen, en heeft de aandacht van 's Neerlands recensenten voor zich gewonnen. Arthur verdient een enorm publiek, maar heeft een voorliefde voor kleine, intieme theaters, waar nog contact met publiek en mede-artiesten mogelijk is. In 2003 speelde hij al in Theater In de Steeg en vier jaar later laat hij zich opnieuw in Den Haag zien en zeker horen. Tom Waits, Ray Charles en Bacharach komen voor in zijn repertoire, maar hij kan ook bogen op een breed scala aan eigen nummers. Zijn stijl is een mix van levenswijsheid en humor, liefdespijn en romantiek.

Ebeling speelt vaak met basman Ronald de Jong, die ook al heel wel artiesten op zijn erelijst heeft staan. Zo speelde hij onder meer met Shane McGowan, De Dijk, Gotcha! en de Raggende Manne.

Theater In de Steeg, Westeinde 165a, Den Haag Aanvang: 13.30 uur
entree 10 euro
www.acousticalley.nl