In het KHL Koffiehuis in Amsterdam staan in maart o.a. Humus, Chajes, Erik van Dijsseldonk & JW Roy op het programma.

Elk weekend is er in het Koffiehuis KHL Live op zaterdag en de singer-songwritersavond op zondag. Op zaterdag 3 maart staat de cd-presentatie van Humus geprogrammeerd, de 31ste staat het Servus zigeunerorkest op het podium. KHL Live op zaterdag begint om 21:30 uur.

Op zondag krijgen singer-songwriters een podium. Concerten beginnen om 20:30 uur, entree € 6,-. Het programma van maart 2007:

zondag 4 maart
Erik van Dijsseldonk en JW Roy spelen beiden een set met gezamenlijke band.
Twee warme gasten uit het warmere zuiden des lands. Beiden hebben het Engels ingeruild voor hun eigen streekdialect als voertaal voor hun liedjes. JW die met zijn zang associaties met John Hiatt kan oproepen heeft een magnifieke stem die tot ver over de zee kan schallen. Dijsseldonk brengt zijn melancholieke tot vrolijke pareltjes met een meer beatlelesk stemgeluid.
www.dijsseldonk.nl
www.jwroy.nl

zondag 11 Maart
Ysis & Reni Laine

Ysis heeft eenmaal eerder het publiek in de KHL versteld doen staan van hun muzikale en zang kwaliteiten. Je begrijpt eigenlijk niet dat ze niet allang zijn "doorgebroken". Maar dat zal waarschijnlijk niet zo lang meer op zich laten wachten.
Reni Laine is 18, komt uit New York, en is heel hard op weg daar de gemoederen wakker te schudden. Haar debuut cd komt uit in februari.
www.ysis.nl
www.renilaine.com

zondag 18 maart
Afrika en Finland op een avond. Rina Mushonga, vrouwelijke Afrikaanse singer songwriter met warme gloedvolle stem & Sami Kukka : prachtige melancholie in het Fins.
www.rinamushonga.com
www.myspace.com/samikukka

zondag 25 Maart
De Ma Rain band met heren als Planteijdt, Brandsen, Heiermans en Wassenaar en dame Wijnands.
www.marain.nl
www.myspace.com/marijnwijnands
Er zal een voorprogramma worden verzorgd door Satoshi Ueda, een meesterspeler op Chinese gitaar, samen met Jan Voster, voormalig bassist bij de Meteors.
Satoshi: Een in Nederland levende Japanner en inmiddels wereldberoemd in Eindhoven, die alle mogelijk Japanse onderscheidingen in de wacht heeft gesleept. Hij speelt traditionele Aziatische muziek op de Yuequin en tevens rare steelgitaar composities met Japanse cowboyeske trekken en andere exotische kenmerken.

Deze zondag is er ook een matineevoorstelling, Chicks 'n Strings, o.l.v. Dalâl Marouf.

Alle concerten vinden plaats in KHL Koffiehuis - café, restaurant, cultuurcentrum.
Oostelijke Handelskade 44
1019 BN Amsterdam, 020 7791575   
bereikbaar met tram 26 en tram 10 (halte Rietlandpark), bus 59

Meer informatie en volledig programma: www.khl.nl.