Zondag 11 maart wordt voor de laatste maal van dit seizoen het Mokum Folk Podium georganiseerd met een optreden van Kilshannig.

Kilshannig is een puur Ierse band die volledig bestaat uit vijf musici uit Noord-Holland. De naam komt van een klein schiereiland aan de zuidwestkust van Ierland, in de provincie Kerry. De naam in het Keltisch is Cill Seanaigh, oftewel St. Seanach's kerk. Het repertoire van de band is breed, van swingende reels & jigs tot ontroerende ballades, van pakkende meezingers tot opzwepende instrumentals. Onder liefhebbers is Kilshannig allang een begrip.

De bezetting is als volgt:
Frans Kouwets - zang, gitaar, bouzouki en bodhrán
Chiel Ouwejans - fluit, whistles en klarinet
Jan Postma - zang, bas, contrabas en bodhrán
Rob Baas - zang en gitaar
Geert Titsing - viool en mandoline

Zondag 11 maart 2007, Kilshannig, Zaal Wittenburg, Fortuinstraat 4,  Amsterdam
Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.30 uur. Toegang: € 8,-  (donateurs: € 6,-).

Zaal Wittenburg bevindt zich aan de Fortuinstraat 4, hoek Kleine Wittenburgerstraat (Oostelijke Eilanden), op 20 minuten loopafstand vanaf het Scheepvaartmuseum. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer: vanaf het CS met bus 22 of 42, richting oost, uitstappen halte Oosterkerk. Met de tram kan ook: lijn 10 tot Zeeburgerstraat (bij de molen).  De straat rechts van de Oosterkerk ongeveer 500 m inlopen. Het zaaltje vindt u dan aan uw rechterhand, grenzend aan een speeltuin. Voor wie met de auto komt: op zondag valt er goed en gratis te parkeren in de buurt.