Blue Dew treedt zondagmiddag 11 maart op met het nieuwe verhalenprogramma Roasted Barley in Thee- en koffieschenkerij De Kainstobbe in Wildervank.  

Het is het eerste optreden van een reeks van voorstellingen met deze nieuwe voorstelling van Blue Dew.

Roasted Barley
Blue Dew heeft een Iers vertelprogramma met muziek gemaakt met als titel "Roasted Barley". Het programma bestaat uit Ierse verhalen, geschreven en verteld door John Beumer. De verhalen worden muzikaal begeleid door muzikanten van Blue Dew. Marius Klein heeft speciaal voor Roasted Barley enkele muziekstukken geschreven. Tijdens de voorstelling worden schilderijen (aquarel) van de kunstschilder Sijtze Malda -middels projectie- als achtergrond vertoond.

roasted barley
Roasted Barley

De verhalen van Roasted Barley
De verhalen van Roasted Barley gaan over de geschiedenis van de Ieren, midden negentiende eeuw, waarin aangrijpende thema's als ziekte, honger, afscheid en armoede als gevolg van de Engelse uitbuiting ingrediënten waren van het zware Ierse leven. Een bestaan dat ook mooie kanten kende zoals hechte vriendschap, het familieleven, zorgzaamheid voor elkaar en natuurlijk de rijkdom van de verhalen en de Ierse muziek. Muziek die nu alom bekend staat om zijn vrolijke tunes en prachtige ballades. Blue Dew wil met Roasted Barley echter ook de donkere, bittere kant van deze muziek laten horen; ballades werden gezongen om uiting te kunnen geven aan ondraaglijk verdriet en er moest worden gedronken om te kunnen feesten....

De Kainstobbe is een gezellige locatie waar u zondagmiddag 11 maart onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes kunt luisteren naar de verhalen en de muziek van Roasted Barley, het verhalenprogramma van Blue Dew.
 
Het optreden in De Kainstobbe begint  om 15.00 uur
Prijs : € 14,50  p.p.

Het concert vindt plaats in de Tearoom (maximaal 50 zitplaatsen). Wie zeker wil zijn van een plekje raden we aan te reserveren.

Theetuin De Kainstobbe  www.kainstobbe.nl
Anda Seldam-Ploeger
Wildervanksterdallen 10
9648 TD Wildervank

Telefoon:  0598 626 927
Mobiel:  06 293 676 84
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het optreden in De Kainstobbe is mogelijk gemaakt door Barndance Productions i.s.m. KLEINkunstimresariaat.

Meer informatie over Blue Dew : www.bluedew.nl (o.a. de concertagenda)
Meer informatie over Barndance Productions : www.barndance.nl