Quatro Ventos speelt a.s. zondag 1 april in Roepaen in Ottersum, in april en mei zijn verder o.a. Shiner Twins, David Olney, Stephen Simmons & Kevn Kinney en Ygdrassil te verwachten.

Roepaen zal weer garant staan voor veel variatie in de programmering. Op het gebied van wereldmuziek is er o.a. een flamencospektakel met Peinate Tu, een eerbetoon aan de koningin van de flamenco met zang en dans op 22 april. Verder de fado van Quatro Ventos op zondag 1 april en een optreden van Nynke Laverman op 1 juni.  
 
Op rootsgebied staan er concerten gepland van: The Shiner Twins, Nederlandse toprootsband op maandag 9 april, Kevn Kinney en Stephen Simmons (22 april), David Olney (15 april) en het AJ Roach trio op 3 juni. De Amerikaanse zangeres Rosie Thomas, die net een cd These friends of mine met vriend Sufjan Stevens maakte, komt op zondag 13 mei naar Roepaen. Die middag zal ook BJ Baartmans met band zijn nieuwe cd presenteren waarbij ook Eric van Dijsseldonk zal optreden. Ander hoogtepunt belooft het optreden van Richmond Fontaine op vrijdag 18 mei te worden.
 
Op folkgebied staat het op een na laatste optreden van Ygdrassil gepland op 29 april samen met de Engelse zangeres Kirsty McGee. Het seizoen wordt 10 juni afgesloten met een jazzoptreden van Mike Roelofs & Band.

Cultureel Podium Roepaen, Kleefseweg 9, Ottersum.
Voor meer informatie en reserveringen www.cultureelpodium.nl.