Er zijn nog kaarten voor het concert van de Keltische topband Milladoiro uit het Spaanse Galicië op 28 april in Arnhem.

In Eindhoven is het concert 25 (ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan)van de Galicische groep Milladoiro al tijden uitverkocht, maaar in het Arnhemse Musis Sacrum zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert in Musis Sacrum.

milladoiro
Milladoiro

Milladoiro is de exponent bij uitstek van de Galicische traditionele muziek. De muziek van deze groep ademt Galicië in elke noot die ze speelt. De basis van hun repertoire ligt in de oude, vaak overgeleverde muziektraditie van Galicië, waarin de Keltische invloeden in sfeer en instrumentatie duidelijk te herkennen zijn. Bouwend op dat rijke erfgoed is Milladoiro ook steeds meer eigen muziek gaan schrijven die daarop naadloos aansluit. Muziek niet alleen voor platen, maar ook voor films en exposities. Hoe dan ook, de muziek van Milladoiro is altijd afwisselend: weemoedig, opwindend, frivool, meeslepend, melodieus en ritmisch tegelijk. Het is muziek die je raakt en die lang in je hoofd blijft hangen.

Voor meer informatie over de voorstelling klik hier.

Overige tourdata:
19 april - Theater de Kom, Nieuwegein
20 april - Theater Castellum, Alphen a/d Rijn
21 april - Podium Twente, Enschede
24 april - De Harmonie, Leeuwarden
25 april - Muziekcentrum Frits Philips, Eindhoven (uitverkocht)
26 april - 30 CC, Leuven (B)
27 april - De Doelen, Rotterdam
28 april - Musis Sacrum, Arnhem

Kaarten voor Milladoiro zijn verkrijgbaar aan de kassa van Musis Sacrum. Deze is gevestigd in het café-restaurant van Musis Sacrum, Mahler, en is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur, telefoon 026-4437343. Het is ook mogelijk via de website te reserveren.

Zaterdag 28 april, Milladoiro 25, in de Nuonzaal van Musis Sacrum, Arnhem.
Aanvang 20.15 uur, entree 20 euro, cjp of jonger dan 16 jaar: 17,50 euro.

Informatie en reserveren: www.schouwburg-arnhem.nl.

Over Milladoiro: www.milladoiro.com of www.voltavolta.com.