A.s. maandag 30 april spelen Jack Hustinx & Richard van Bergen op het terras van het T-Huis in het Valkenbergpark in Breda.

Ben je goed en wel in het Valkenberg gearriveerd, word je alweer meegenomen naar de zuidelijke staten van de VS. Helemaal gratis en voor niks nemen singer-songwriters Jack Hustinx en Richard van Bergen je mee op een muzikale rondreis langs pittoreske plaatsjes als Nashville, Memphis, Austin en New Orleans. Reizigers in muziek halen de koffers al van zolder: country, blues, soul, funk - met de frontmannen van the Shiner Twins als gidsen liggen de souvenirs voor het oprapen. En binnen twee uur ben je weer thuis, voor het terras van 't T-Huis, in het zachte gras tussen het groen.
 
Zo wordt een dagje Breda een city trip zonder weerga! En dan te bedenken dat dit nog maar het eerste aanloopconcert voor het Rosie Lee Roots Festival 2007 is. Met vijf gratis toegankelijke, akoestische optredens kom je helemaal 'in the mood' voor zaterdag 1 september. Dat klinkt nog ver weg, maar een goed begin is het halve werk.
 
Heb je je werk erop zitten - als verkoper of koper op de vrijmarkt - kom dan even opladen óf ontladen bij twee gedreven zangers die ook nog eens geweldig gitaar spelen. The Shiner Twins gooiden vorig jaar hoge ogen met een parel van een cd: 'All in Store'. Deze jongens weten als geen ander wat er te koop is op het gebied van goudeerlijke rootsmuziek. Rosie Lee presenteert een prijspakker van de bovenste plank!

Maandag 30 april 2007, Jack Hustinx & Richard van Bergen, 16.00 uur, terras T-Huis, Valkenbergpark, Breda, gratis toegang.