Morgen, dinsdag 1 mei, spelen Patrick Delabie en Goodweatherdaughter in het kader van de Six String Stories in The Little Devil in Tilburg.

Goodweatherdaughter is singer-songwriter Inge van den Kroonenberg, waarvan vorig jaar de demo-cd Many Wicked Ways opgenomen is door Patrick Delabie. Er staan vijf liedjes op, variërend tussen diepe, bluesy lijnen en dromerige melodieën en americana-achtige gitaar-riffs. Goodweatherdaughter is nu nieuwe liedjes aan het schrijven voor haar eerste full-cd.
Website: www.myspace.com/goodweatherdaughter.

Patrick Delabie richtte begin jaren 80 punkrockband The Scoundrels op. Later speelde hij lead gitaar in Betty Ford Clinic en begon hij met zijn eigen opname-studio, Studio 195. Vervolgens was hij nog een tijd drummer bij de band Mitch, en in 2000 noemde hij zichzelf Specimen en bracht zijn eerste solo-album uit waarop hij nog teruggreep op zijn punkrock roots. Op zijn tweede solo-cd, Correct Me If I'm Right (Off The Records 2005), zijn invloeden te horen van Fred Eaglesmith en Johnny Cash, en neigt hij meer naar country.
Website: www.myspace.com/patrickdelabie.

Op 15 mei zijn Vanessa Peters en Alex Akela te gast bij de Six String Stories.

Dinsdag 1 Mei 2007, Goodweatherdaughter en Patrick Delabie, The Little Devil, Stationstraat 27 te Tilburg, Aanvang 20:30 uur.

Zie ook: www.littledevil.nl en www.myspace.com/sixstringstories.