Op zondag 20 mei staat Dommelvolk in Nia Domo in Boekel voor een gezellige, bonte Brabantse avond.

Dommelvolk
De ouwe rotten, de grondleggers van de Brabantse volksmuziek, de opperstal-meesters van de Brabantse humor, kortom de mannen van Dommelvolk, ze zijn voor één concert in Boekel. Niet voor een flitsend optreden, want ze flitsen niet. Niet uit nostalgie, want dat kennen ze niet. Gewoon voor een gezellige avond met muziek en humor. Dommelvolk is een typisch Brabantse volksmuziekgroep met Jitze Kopinga (contrabas, zang), Steeph Custers (viool, zang), Ad van Genechten (gitaar, zang, geouwehoer) en Bert Spin (accordeon, harmonium, zang).

De krasse knarren zijn geen spat veranderd en waarom zouden ze? Zonder opsmuk, zonder een spier te vertrekken en zonder de minste pretentie doen ze de Dubbele Moord te Loon op Zand dunnetjes over, laten ze Lief Lijneke de pastoor z'n kont aflebberen, raken ze aan D'n Dunne terwijl ze met hun zatte klote hun Klompen tellen, laten ze hun krijsend Verken aan de leer een droeve dood sterven, de Wijvenbeul zijn geëmancipeerde vrouw teveul afrossen, de Sterke Boerensmid zijn struise vrouw mee die sjieke, kale meneer buiten bonjouren en Dubbele Toon teveul zuipen in die kroeg in Udenhout. En dat dan droog aan elkaar gepraat door opper-sauwelaar Ad van Genechten.
Niks nieuws onder de zon, dus ruil uw fijnzinnig intellect voor even in tegen een gezond boerenverstand en geniet onbekommerd van deze bedrieglijk simpele, o zo authentieke, Brabantse wereldmuziek van Dommelvolk op zondagavond 20 mei in Nia Domo. Een initiatief van en door KleinKunst Boekel.

Zondag 20 mei 2007, Dommelvolk, Nia Domo te Boekel. De avond begint om 20.00 uur en de Pleinzaal is om 19.00 uur open voor publiek. Kaarten kosten € 10,- pp. Deze zijn verkrijgbaar in Nia Domo, op Wielewaallaan 7 en de Openbare Bibliotheek van Boekel. Voor meer informatie kunt u bellen met 0492-323244, 0492-325086 of 0492-321452.