Op de Crossroads-sessieavond van dinsdag 15 mei in de BRTO studio in Bergen op Zoom zal naast folklegende Si Kahn een aanstormend Nederlands talent optreden: Erik Vandenberge.

Erik is een goede vriend van Ralph de Jongh en dan weten de vaste bezoekers eigenlijk al wel voldoende. Net als Ralph - die in 2005 een geweldige sessie verzorgde bij Crossroads - begeeft Erik zich op het terrein van de delta blues. Zeeuwse deltablues om precies te zijn want Erik woont sinds jaar en dag in het Zeeuwse land. Nam hij zijn album (Tent & Oily Smoke, 2004) nog op in een oude legertent, voor zijn nieuwste album (Iwan, 2007) zocht hij zijn heil aan boord van een uit 1910 stammend vrachtschip, dat in het voorjaar van 2006 afgemeerd lag in de haven van Nieuw en Sint Joostland. Deze nieuwe cd is nog zo recent dat zelfs gerenommeerde en doorgaans zéér actuele websites als www.hanx.net en www.altcountry.nl het album nog niet eens kans hebben gezien het album te recenseren! 
 
Wie dus van goede folk houdt, of juist van oude deltablues, weet waar hij komende dinsdagavond vanaf 20.15 uur (gratis) terecht kan: in de studio van de BRTO in Bergen op Zoom.
 
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook: www.crossroadsradio.nl.