Op 30 juni is er in Theater Caprera in Bloemendaal een Celtic Night met Keltiac en Urban Trad.

Er komt weer een Celtic Night in Theater Caprera in Bloemendaal. Na een korte onderbreking wordt de traditie op zaterdag 30 juni a.s. in ere hersteld (op veler verzoek!) In een smaakmakende versie, met twee internationale topacts.

Theater Caprera heeft al diverse succesvolle ‘Celtic Nights' achter de rug. Daarin brachten grote namen uit de Schotse en Ierse muziek een massaal publiek op de been.

De avond begint met de Celtic swing van de Engels-Franse band Keltiac, die furore maakte dankzij bandleider en alleskunner Chris Dawson. Met een breed instrumentarium, waaronder fluit, mandoline, bouzouki, harp, uillean pipe, bas, drums en zang, trakteert Keltiac de liefhebbers op swingende Ierse, Engelse en Franse folkstijlen.

Na de pauze is het podium voor de wereldwijd befaamde groep Urban Trad, het
geesteskind van de fluitist Yves Barbieux. De Belgisch-Franse groep maakt al jaren prachtige sier met een mix van traditionele én hedendaagse muziek die op akoestische instrumenten (o.a. accordeon, fluiten en viool) wordt uitgevoerd.

Haar eerste wereldroem veroverde Urban Trad met een imponerend optreden (en
een tweede plaats) op het Songfestival 2003 in Letland. In de daarop volgende wereldtour bewees de band, o.a. dankzij het fenomenale zangwerk, blijvend tot de muzikale wereldtop te behoren.

De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn telefonisch bestellen via Tickets Haarlem op nummer 0900- 5111 222 en aan de kassa van de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, in Haarlem op maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.  

Zaterdag 30 juni 2007, Celtic Night met Keltiac en Urban Trad, Theater Caprera in Bloemendaal. Aanvang 20:30 uur, entree €25.00.

Zie ook: www.openluchttheaterbloemendaal.nl.