Kadril, Ialma, Göze en AedO zijn enkele groepen die zullen spelen t.g.v. het afscheid van De Groote Boodschap op 28 juni in Leuven (B). 

Een samenwerking tussen 30 CC, Muziekmozaiek en Folk in Leuven.
 
Na meer dan 15 seizoenen valt het doek voor dit bijzondere radioprogramma op donderdagavond. Gezien de indrukwekkende staat van dienst en het niet te onderschatten belang van De Groote Boodschap voor de Belgische folk- en wereldmuziek, slaan muzikanten en publiek de handen in elkaar om het afscheid waardig te vieren.U, het publiek, kan erbij zijn, want voor deze ene keer wordt het programma niet live uitgezonden. Om alles vlot te laten verlopen zal met twee podia worden gewerkt.
 
Deuren: 19u15
Aftrap: 19u45
 
De artiesten:
Stefan & Diederik Timmermans + Jonas & Pieter De Meester,
Wim Claeys & Toon Van Mierlo,
Kadril,
Ialma,
Hauman & de Moeite,
Göze,
Comas,
Helen Flaherty & Philippe Masure,
AedO.
 
Einde: 23u00
 
Mogelijkheid om te jammen achteraf
 
Plaats: Binnenplein Romaanse Poort, Brusselsestraat 61, 3000 Leuven.
 
Ticketing: De ticketing aan de Naamsestraat is momenteel gesloten. Het is wel mogelijk tickets af te halen aan de Romaanse poort, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven. Tel. 016/23 84 27. Online bestellen kan ook op: www.30CC.be. De tickets worden u met de post toegestuurd. Ook op de avond zelf worden nog tickets verkocht.
 
Catering: Er is mogelijkheid te reserveren in De Improvisio (www.improvisio.be), de brasserie op het binnenplein van de Romaanse Poort. Tel. 016/20 76 46.
 
Entree: 5 €
 
Streekbieren zullen u worden aangeboden door Brouwerij Duvel - Moortgat (www.duvel.be)