Op vrijdag 22 juni a.s. organiseert Kultuurhuis Bosch in Arnhem i.s.m. Muze Records het singer-songwriterfestival met Rik van den Bosch, Chantal Acda en Niels Duffhuës.

De line-up voor deze avond:
 
Rik van den Bosch stond in de finale van de Grote Prijs in 2005 en behaalde daar de tweede plaats. Hij heeft een rauwe, maar warme stem waar je kippenvel van krijgt. Dit combineert hij met melodisch, bluesachtig gitaarspel. Authentiek brengt Rik Americana uit de grond van zijn hart.  
 
Chantal Acda werkte met veel verschillende mensen samen, o.a. muzikanten van dEUS. Ze heeft een prachtige stem en legt veel emotie in haar liedjes. Machinefabriek (Rutger Zuydervelt) speelt deze keer een paar songs mee met Sleepingdog, zoals Chantal's soloproject heet. Met zijn unieke geluidspoëzie overspoelt hij de luisteraar met lichte drones en dromerige innerlijke landschappen.
 
Niels Duffhuës heeft net het nieuwe album ‘Man on Fire' uitgebracht waarop de reacties zeer lovend zijn. De sfeer van zijn liedjes is melancholisch met zwarte humor. Hij heeft een ongepolijste stem die toch warm en duidelijk is, met zowel zijn zang als pianospel grijpt hij je en laat hij een bijzondere indruk achter.
 
Tussen de acts door en afsluitend draait DJ Cabian fijne, sfeervolle plaatjes...

Vrijdag 22 juni 2007, singersongwriterfestival in Kultuurhuis Bosch in Arnhem
Zaal open: 21:00 uur + Aanvang: 22:00 uur + Inkom: € 5,-

Meer informatie en muziek luisteren van deze singer-songwriters:
www.kultuurhuisbosch.nl
www.myspace.com/kultuurhuis_bosch