Er zijn nog een aantal namen toegevoegd aan het programma van Cultureel Podium Roepaen in Ottersum. Behalve Gert Vlok Nel, Ian Parker, Mark Lennon en Jeffrey Foucault zullen ook o.a. Jonathan Richman en Krista Detor er optreden.

Een van de grotere namen die zijn toegevoegd is oudgediende Jonathan Richman, ft Tommy Larkin on the drums! De Amerikaanse zanger, gitarist Jonathan Richman is van invloed geweest op de indierock stroming. Een aantal artiesten noemen hem als inspiratiebron: de Talking Heads, Pixies en Weezer. Verder hebben artiesten als David Bowie, Simple Minds en Joan Jett nummers van hem opgenomen. Amerikaanse zangeres, pianiste Krista Detor maakte indruk met haar cd Mudshow en een prachtig optreden op Roepaen. Een mooie warme stem, intelligente teksten, mooie melodieën. En met die teksten weet ze ook mooie sfeerbeelden neer te zetten. En live bleek het nog mooier dan op de plaat. Binnenkort verschijnt haar nieuwe cd Cover their eyes. Opnieuw in de kapel van Roepaen opdezelfde middag als Wendy McNeill.

Zondag 30 september staat de Six Shooter package op het programma met 3 Canadese singer-songwriters met band. Op het podium staan Luke Doucet, NQ Arbuckle en Justin Rutledge.
De grote belofte Hayward Williams zal op zondag 7 oktober op Roepaen optreden naast niemand  minder dan Jeffrey Foucault, ze treden allebei met band op. Patricia Vonne brent binnenkort haar nieuw cd Firebird uit, ook deze energieke dame is met band op roepaen. In december treedt de grote Amerikaanse bluessensatie Eddie Turner op. Als afsluiting van het jaar wordt ism met Grolsch Grote Prijs van Nederland een Best of Grote Prijs Singer Songwriters georganiseerd. Vanaf 's middags zijn o.a. te zien: de winnaar 2007 (bekend in december), Lucky Fonz III, Roosbeef en als afsluiting Frederique Spigt met band. Tussendoor is er een buffet.

Het nieuwe seizoen Cultureel Podium Roepaen begint op 16 september 2007 met Ian Parker, Landgoed Roepaen, Kleefseweg 9 te Ottersum. Meer info: www.cultureelpodium.nl.