Aanstaande zaterdag, 21 juli, speelt Ambrozijn met gasten op het Groot Podium bij Sint-Jacobs in Gent (B).

Muziekburo Klesie stuurde het volgende bericht:

Zoals u waarschijnlijk weet werd eind vorig jaar het concert van Ambrozijn - met strijkorkest - in De Handelsbeurs op het allerlaatste moment (een paar uur vóór aanvang) afgeblazen omdat de veiligheid voor het publiek niet kon worden gegarandeerd. De hydraulische vloer kon namelijk niet meer naar omhoog of naar beneden. Zeer spijtige zaak want alle muzikanten waren reeds gesoundcheckt en de zaal was uitverkocht! Wat een hemelsconcert moest worden in de thuisstad van Ambrozijn is uiteindelijk een hel geworden. Want de miserie is eigenlijk pas daarna begonnen. De belofte aan publiek en muzikanten dat er een hernemingsconcert zou komen werd zopas verbroken. Reden: De Handelsbeurs wenst de muzikanten niet meer te vergoeden. Einde verhaal.

Het publiek, dat wacht op een nieuwe datum, kunnen we zelf niet op de hoogte brengen, vandaar dit schrijven.
 
Nog een weetje: de geplande opnames van het concert in Gent zijn wel doorgegaan. Een aantal tracks opgenomen in De Handelsbeurs zijn daardoor te vinden op de live-cd 10 Jaar Ambrozijn welke begin dit jaar uitkwam.
 
Het goeie nieuws tot slot is dat Ambrozijn zaterdag op het Groot Podium bij Sint-Jacobs optreedt (weliswaar zonder strijkorkest, maar mét sterzangers Ludo Vandeau, Vera Coomans en Soetkin Collier). Profiteer ervan.

Zaterdag 21 juli 2007, Ambrozijn met gasten op het Groot Podium bij Sint-Jacobs in Gent (B).