In oktober en november staan optredens op het programma van Ramsay Midwood, Kip Boardman, Tony Gilkyson en Mike Nicolai (5-10) en van Oh Susanna (17-11) bij Logjam Concerts in café De Prins in Ospel.

De organisatie van Logjam Concerts heeft een lange voorjaars/zomerpauze aangegrepen om wat meer definitieve vorm te geven aan het muzikale initiatief. En dus komt er een nieuwe website, en optredens in het najaar van Ramsay Midwood, Kip Boardman, Tony Gilkyson en Mike Nicolai op 5 oktober, en van Oh Susanna op 17 november. Logjam Concerts is dus weer springlevend.
 
Het seizoen begint met een top act die een beetje muziekliefhebber gewoon niet mag missen: een spannende combinatie van maar liefst vier topkwaliteit authentieke singer-songwriters. Noteer nu vast in je agenda of (beter nog) reserveer vast een plekje in het zaaltje van café de Prins op vrijdag 5 oktober. Dan wordt met grote trots een exclusief optreden gepresenteerd van Ramsay Midwood, Kip Boardman, Tony Gilkyson en Mike Nicolai. Zoals gezegd: alle vier afzonderlijk uitstekende singer-songwriters; sommigen uit Austin, weer anderen uit LA; vriendenclub; bewonderd door the Gourds; met de gitarist van de Johnny Cash biopic Walk The Line in hun gelederen die tezamen een niet te versmaden mengsel van uit de klei getrokken rootsblues, vleugje country, laid-back folk en overige oorspronkelijke muzieksoorten ten gehore zullen brengen. Zorg dat je erbij bent want ze zijn niet vaak in Nederland en ook deze keer maar voor 2 of 3 optredens en dus uiterst exclusief te beleven bij Logjam Concerts.
 
Op zaterdag 17 november wordt met evenveel trots Oh Susanna gepresenteerd, de Canadese singer/songwriter Suzie Ungerleider die met haar indringende stem (met countrysnik) de aanwezigen in café De Prins die avond zal meesleuren in een wereld vol hartstocht, melancholie, intimiteit en ontroerende schoonheid. Nog niet helemaal bevestigd, maar hoogstwaarschijnlijk wordt zij die avond begeleid door ene Steve Dawson.
 
En dan zijn er ook al vergevorderde plannen voor Logjam optredens in december en zelfs al januari volgend jaar. Kortom: het wordt een mooi muziekjaar.

5 oktober 2007,  Ramsay Midwood, Kip Boardman, Tony Gilkyson en Mike Nicolai bij Logjam concerts in café De Prins in Ospel.

17 november 2007, Oh Susanna bij Logjam Concerts in café De Prins in Ospel.

De website van Logjam Concerts staat op het punt om opnieuw gelanceerd te worden onder de naam www.logjam.nl.