De maandelijkse sessie folk/traditionele muziek in het Utrechtse café Hofman is in september eenmalig op de tweede maandag (10 september), een week eeder dan normaal.

De organisatie meldt:

Natuurlijk is er in september weer een sessie, alleen een weekje eerder dan normaal. Vanwege de programmering van Hofman zelf, kunnen we niet op de derde maandag  an de maand sessie spelen, maar wordt het voor deze keer de tweede maandag, oftewel maandag 10 september. OP die maandag kan iedereen aanschuiven bij de sessie in café Hofman aan het Janskerkhof 17 - dat wil zeggen, iedereen die een akoestisch instrument speelt of zingt en zich met Europese volksmuziek/folk bezig houdt . We beginnen we zoals altijd tegen half negen, maar je kunt ook eerder komen en van te voren een hapje eten in Hofman. Laat het even weten als je mee wilt eten, dan zorgen we dat er genoeg plaatsen gereserveerd zijn. Nodig vooral ook mensen uit om te komen luisteren.

We spelen o.a. traditionele (dans)muziek uit Nedeland, België en Frankrijk, Ierse jigs & reels, Klezmer en muziek uit de Balkan en Scandinavië. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan bod komen en er een gevarieerd muzikaal aanbod te horen is, zijn er twee sessieleiders aanwezig.

Aan het bezoeken van of deelnemen aan de sessie zijn geen kosten verbonden. De sessie vindt iedere derde maandag van de maand plaats in café Hofman.

open sessie folk/traditionele muziek
maandag 10 september vanaf 20:30 uur
Café Hofman, Janskerkhof 17a, Utrecht

Met vriendelijke groet,

Arnold Keizer & Dimitra Hierck