De Halve Finales van de Grolsch Grote Prijs van Nederland zijn weer begonnen en jij kan hier gratis naar toe! Folkforum geeft 5 x 2 kaarten weg voor de Halve Finale Singer/Songwriter op zondag 16 september in het Patronaat in Haarlem.

Wie regelmatig Folkforum leest, heeft vast wel eens de volgende namen voorbij zien komen: Marike Jager, Lucky Fonz III, Roosbeef of Charlie Dée. Wat deze artiesten gemeen hebben is dat ze ooit de Grolsch Grote Prijs van Nederland wonnen in de categorie singer-songwriter. Komende zondag is de eerste groep nieuwe talenten aan de beurt in Ekko in Utrecht (entree gratis) en een tweede groep speelt volgende week zondag (16 september) in het Patronaat in Haarlem.

In Ekko, Utrecht spelen op zondag 9 september 2007:
Amarins, Gitta, Jodymoon, Leine, Pien Feith, The Black Atlantic
Zaal open: 14.00, Aanvang: 14.30, Prijs: gratis

In het Patronaat, Haarlem spelen op zondag 16 september 2007:
Ana Criado, Charles Frail, Fuck The Writer, Jacek Koba, Joep Berkenbosch, Winterjong
Zaal open: 14.00, Aanvang: 14.30, Prijs: € 6,00

Voor deze tweede groep heeft Folkforum 5 x 2 kaarten beschikbaar, het enige wat je hoeft te doen is jouw naam en het goede antwoord (zet even GGPNL in het subject van je mail) op de volgende vraag vóór 14 september te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie won in 2005 de Grolsch Grote Prijs in de categorie Singer/Songwriter?

Op zondag 30 september 2007 vindt de tweede ronde plaats, in Hedon in Zwolle. Voor meer info over de artiesten en de GGPNL kijk op www.grolschgroteprijs.nl.