Op vrijdag 21 september a.s. is er een extra sessie in cafe De Gouden Carolus in Hilvarenbeek, met als speciale gast Andy Clarke.

De Engelse zanger/gitarist Andy Clarke is dat weekend op bezoek in Nederland. Hij zal een deel van de avond opluisteren met traditionele Engelse songs welke hij vertolkt op een heel eigen authentieke wijze en met een humoristische flair die een heel bijzondere sfeer creëert. Je kunt hem plaatsen in de traditie van Martin Carthy en Nick Jones. Daarnaast is het ook nog een begenadigd gitarist, banjonist en bouzoukispeler en graag geziene gast op sessies in Devon (Totnes, Marlbourough, Ashburton en Torquai) en folkclubs in heel Engeland.
 
Hij heeft in augustus een aantal solo optredens gedaan op het Sidmouth Folkfestival, alsmede met de band Wistman's Wood (met de schitterende zangeres /violiste Jackie Oates). Neem een kijkje op www.flakey-green.co.uk en op myspace voor Andy Clarke met Wistman's Wood. Momenteel speelt hij solo in het voorprogramma van de Engelse accordeoniste Karen Tweed (The Poozies, Two Duos Quartet).
 
Vrijdag 21 september 2007, Sessie in De Gouden Carolus, Gelderstraat 20, Hilvarenbeek, tel. 013-5053178.