Op 5 oktober staan Mike Brosnan en Wilfrid Moonen (van 't Kliekske) op het podium van cultuurschuur De Cam in Gooik (B).

Mike Brosnan is een uitgeweken Nieuw-Zeelander met Ierse voorouders die momenteel in Duitsland leeft. Als liedjesschrijver, zanger en gitarist reist hij met zijn eigentijdse akoestische rootsmuziek al een hele tijd de wereld rond. Met invloeden van rock, folk, blues, Keltische muziek en country klinken zijn songs eerlijk en kwetsbaar. Brosnan heeft een heel eigen stijl gecreëerd waarmee hij zowel in de kleinste kroeg als de grootste theaterzaal het publiek weet te boeien. Van Nieuw-Zeeland tot Europa, van Azië tot de Verenigde Staten: Mike Brosnan speelde er zowel in rokerige bars als op grote festivalpodia. Op vrijdagavond 5 oktober doet hij, op uitnodiging van Muziekmozaïek, Impulscentrum voor Folk en Jazz, het Pajotse Gooik aan, voor de gelegenheid in het muzikale gezelschap van ‘thuisspeler' Wilfrid Moonen, accordeonist van 't Kliekske.

Vrijdag 5 oktober 2007, Mike Brosnan en Wilfrid Moonen, cultuurschuur De Cam, Dorpsstraat 67, Gooik, aanvang 20.30u, entree 7 euro.
Info: 02 532 28 38, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.muziekmozaiek.be.