Van 30 september t/m 7 oktober toert singer-songwriter Pete Morton in Nederland, het slotoptreden vindt plaats op Château De Raay in Baarlo.

Een stem die menigten aankan, een uitstraling die je niet kunt negeren, interessante verhalen en liedjes die blijven hangen. Op zondag 7 oktober speelt singer-songwriter-entertainer Pete Morton vanaf 16:00 uur in de prachtige oude kapel van Château De Raay in Baarlo in Limburg. Pete brengt enkele gastmuzikanten mee. Het duo Linda & Maike verzorgt het voorprogramma.

Ruim twintig jaar is deze liedjessmid actief en reist hij met zijn pakkende songs de hele wereld rond. Vol passie zingt hij geweldige nummers die doeltreffend worden begeleid op de akoestische gitaar. Het ene moment is hij bloedserieus, het andere moment humoristisch met een gezonde dosis zelfspot. Laat je verrassen door zijn kijk op de wereld en geef je over aan zijn overweldigende stem!

In januari 2008 gaat Pete touren door de lage landen met Chris Parkinson en Roger Wilson als begeleiders. In Nederland spelen ze in Den Herberg in Belfeld, Theater Landgraaf en het Zaantheater in Zaandam.

"Pete Morton liet zien en horen dat je met rake protest- en lovesongs, gebracht met slechts een handvol gitaarsnaren en één stem (maar met een stem die nog dagen in je hoofd blijft hangen!), zeer boeiend een zondagmiddag kunt doorbrengen."
Jan Duijf, Folkcafé Cambrinus, Horst

"Een stem die menigten aankan, een uitstraling die je niet kunt negeren, eenvoudig gitaarspel, interessante verhalen, een eigen blik op de wereld en liedjes die blijven hangen."
Dick Laning, De Stentor, Zwolle

Pete Morton Tour of Holland
Zondag 30 september 16:30 uur The Shamrock, Almelo
Maandag 1 oktober 20:00 uur Radio P&M Programma Country Heroes, Helden
Donderdag 4 oktober 20:30 uur De Muse, Malden
Vrijdag 5 oktober 22:00 uur Theater Café De Weegbrug, Roermond  
Zaterdag 6 oktober 14:00 uur Sounds Poptotaalzaak, Venlo  
Zaterdag 6 oktober 22:00 uur Café De Haas, Voerendaal, met Arno Adams
Zondag 7 oktober 16:00 uur Château De Raay Baarlo  

Zondag 7 oktober 2007, Pete Morton, Château De Raay in Baarlo. Aanvang 16:00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij Hans Jacobs en Château De Raay. Reserveringen bij Hans Jacobs: 0031-(0)77-4771718 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook: www.petemortonmusic.com en www.chateauderaay.nl.