Het vierde seizoen van de Cobblestone Club in Oldenzaal begint op woensdag 3 oktober 2007 met het optreden van Justin Rutledge, Luke Doucet & NQ Arbuckle.

De twee singer-songwriters en hun begeleidingsband NQ Arbuckle komen uit Canada en spelen allen voor het bekende label Six Shooter Records, vandaar dat hun gezamenlijke tour met de treffende naam Canadians on tour.....the Six Shooter Tripple Barrel Tour langs de Europese podia trekt en natuurlijk ook Oldenzaal aandoet.

Wie staan op het podium?
Justin Rutledge (zang, banjo, gitaar, mondharmonica)
Luke Doucet (zang, gitaren)
NQ Arbuckle, begeleidende band met: N.Q. Arbuckle (zang, gitaar), Mark Kesper (drums), Peter Kesper (pedal steel) en John Dinsmore (bas)
 
Justin Rutledge is een Canadees uit Toronto. Hij kwam in 2004 met zijn album "No never alone", een album dat wiegt en deint van begin tot eind. Zijn stem en songwriting roepen een Gram Parsons en Ryan Adams in herinnering. Ook zijn nieuwste plaat "The Devil on a Bench in Stanley Park" is er eentje om in te lijsten.
Website: www.justinrutledge.com.

Ook Luke Doucet komt uit Canada en staat te boek als singer-songwriter en gitarist. Wellicht ken je Doucet als studiomuzikant op albums van onder meer Sarah McLachlan en Oh Susanna,  Hij produceerde ook de albums van NQ Arbuckle.
Website: www.lukedoucet.com.

Neville Quinlan Arbuckle en zijn kameraden komen uit de omgeving van Toronto en halen hun inspiratie uit zo'n beetje alle windstreken. Zo doet de gruizige, doorrookte whiskystem van Arbuckle tegelijkertijd denken aan zowel Bruce Springsteen als de Ierse Shane MacGowan, beroepalcoholist en voormalig voorman van The Pogues.
Website: www.maplemusic.com/artists/nqa/default.asp.

Woensdag 3 oktober 2007 Cobblestone Club, Marktstraat 15, Oldenzaal. Aaanvang om 20.30 uur.
De kaartjes kosten €10,00.

De voorverkoopadressen:
In Oldenzaal: Lansink Hifi & CD, Kiosk Hesselink en cafe de Engel
In Hengelo bij Popeye
In Enschede bij Plato

Voor verdere informatie: www.cobblestone.nl.