Bluesman David Gogo (Can) speelt op 5 oktober in Muziekkaffee De Kroeg, zijn support is het eigenzinnige Bretonse kwartet Texaroma.

Texaroma
"Bluesprogrockjazzelticmusic"..... is de omschrijving die het Bretonse kwartet Texaroma sinds de oprichting in 2002 voor zijn muziek hanteert. Het is een aanduiding van de verschillende invloeden welke Texaroma in zijn muziek verwerkt gaande van folk, jazz tot rock en traditionele acoustische blues. De belangrijkste muzikale referenties van deze band zijn " Governement Mule", "Derek Trucks Band" en "The Allman Brothers Band".
Website: www.texaroma.com.

David Gogo
David Gogo wist al heel jong dat hij muzikant wilde worden. Wat voor eentje wist hij nog niet totdat hij Stevie Ray Vaughan zag spelen. En de rest is geschiedenis zeggen ze dan. David Gogo werd een bluesman en een heel goede ook. In zijn thuisland Canada weten ze dat al langer want daar mag hij regelmatig belangrijke prijzen in ontvangst nemen en het podium delen met de grote jongens. In Europa is de Canadees ook een graag geziene gast. Hij speelde in het verleden op de belangrijke bluesfestivals zoals het Moulin Blues Festival in 1999. Nadien is het in het Europese wat stil gebleven rondom David Gogo totdat in 2002 zijn CD "Skeleton Key" verscheen. Hierop zijn vijf eigen nummers en covers van o.a. Otis Rush en Albert Collins te vinden. Onlangs werd zijn nieuwste CD "VIBE" in de Benelux uitgebracht op het Dixiefrog-label. Tevens zal dan een Europese tour volgen waarbij ook De Kroeg wordt aangedaan.
Website: www.davidgogo.org.

david gogo
David Gogo

Vrijdag 5 oktober 2007, David Gogo en support: Texaroma, Muziekkaffee De Kroeg, Bogardeind 203, 5664 EE Geldrop. Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur, entrée € 10.
Kaarten kunnen worden gereserveerd via Tel 040 2856049, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook: www.mk-de-kroeg.nl.