Op zaterdag 20 oktober speelt Bianca DeLeon in De Lantaern in Zevenaar.

De Amerikaanse artieste Bianca DeLeon schreef Six Pack of Misery (ook bekend als Stand By Your Man en Taking Charge) voor de film Cut Off die in mei tijdens het Cannes Film Festival in première is gegaan. In de film spelen onder ander Faye Dunaway, Malcolm McDowell, Amanda Brooks en Ann Archer.

Ze groeide op in zuid Texas bij Corpus Christi, "six miles from the stop sign between Ingleside and Aransas Pass".  Als kind al, maakte ze liedjes. Later studeerde ze klassieke gitaar en tekstschrijven. Toen ze op een dag Dylan's Like A Rolling Stone hoorde wist ze wat ze wilde gaan doen. In haar muziek weerklinkt het ruige zuiden van Texas met een flinke scheut Mexico. Haar relatie met de briljante Townes Van Zandt in Houston heeft een grote en blijvende invloed gehad op haar muziek. Bianca DeLeon wordt door velen omschreven als een muzikant op het punt van doorbreken.

Zaterdag  20 oktober 2007, Bianca DeLeon in De Lantaern, bij de molen aan de Babberichse weg in Zevenaar. Aanvang 21:00 uur, de zaal is open vanaf 20:15. Entree € 10,-  donateurs € 9,-

Meer informatie www.delantaern.nl.