Blue Dew brengt aanstaande zaterdag 17/12 hun theaterprogramma The Long Journey Home in Theater De Molenberg in Delfzijl. Voor het concert zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar het Theater Totaal Arrangement, dat de bezoeker voorafgaand aan het concert, geheel in de sfeer van het programma, o.a. een Iers buffet biedt is met 75 reserveringen uitverkocht.

Het programma The Long Journey Home trekt al een jaar volle theaterzalen. Daarom heeft boekingskantoor Barndance Productions gekozen voor de grote zaal van Theater De Molenberg (555 zitplaatsen). Dit blijkt een goede keus te zijn geweest, want inmiddels zijn ruim 300 kaartjes voor de voorstelling gereserveerd.

The Long Journey Home van Blue Dew is een bijzonder programma met een verhaal, sfeervolle beelden, Ierse folk, bluegrass en Ierse dans. Het avondvullend programma vertelt over de geschiedenis van het oude Ierland ten tijde van de emigraties in de 19de eeuw. De muziek van The Long Journey Home is onlangs door Blue Dew op CD gezet. Deze CD, met 23 nummers is te koop bij het concert, of te bestellen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (+ 2,50 verzendkosten).

De samenstelling van Blue Dew: Pim Leutholff (banjo, gitaar, bodhran en zang), Marius Klein (gitaar, bouzouki en zang), Wendy van Zomeren (viool en zang), John Beumer (contrabas, bluesharp en zang) en Sijtze Malda (accordeon, bodhran en wooden spoons). Tijdens een aantal nummers voert het duo Mise agus Tusa traditionele Ierse dansen uit, zowel met softshoes als hardshoes.


Zie ook: www.bluedew.nl

www.bluedew.nl