Gelet op de vele positieve reacties over locatie, de gezellige sfeer en de kwaliteit van de muziek, lijkt FolkClub-Brielle een vaste waarde te gaan worden. Ook liefhebbers uit de wijde omgeving weten de weg naar de historische binnenstad al te vinden, zo meldt ons Hans Walgien van FC-Brielle na het geslaagde optreden van Cairn O'Mhor afgelopen zondag.

FolkClub Brielle is hard op weg hun doelstelling te verwezenlijken, aldus Walgien. De komende maanden heeft FolkClub Brielle heeft nog wat prachtige noten op hun zang. Op vrijdag 31 maart verzorgt Marianta een unieke lezing over Oud-Hollandse jaarfeesten, omlijst met muziek en dans. Op 9 april komen Janos Koolen en Gilles Rullmann het Brielse publiek verrassen met een primeur. Het seizoen wordt op 7 mei afgesloten door Maalstroom.

Na afloop van het optreden van Cairn O'Mhor bij FC-Brielle schreef Hans Walgien:
...Op zondag 5 maart heeft het vernieuwde Cairn O'Mhor in FolkClub Brielle een bijzonder geslaagd optreden verzorgd. Met hun swingende, maar ook vaak ingetogen klanken, wisten zij de Brielse harten te veroveren. "'t Kont van het Paard van het Paard", de thuishaven van FC-Brielle, zat met 75 toeschouwers, waaronder een aantal genodigden, weer goed vol. Zelfs de burgemeester van Brielle en haar echtgenoot behoorden tot de toeschouwers. Ook zij genoten met volle teugen van de tunes van Cairn O'Mhor. Terwijl het publiek binnendruppelde, verzorgde het huisorkest de warming-up. Vervolgens was het de beurt aan Cairn O'Mhor. Bij veel aanwezigen maakte vooral het fluitspel van Jens Barabasch grote indruk....

Voor meer informatie www.fc-brielle.nl.