De Werelband zit volop in de try-outs van zijn nieuywe programma Keet. Vandeweek was journalist René van Peer er in Oirschot bij en schreef in het Eindhovens Dagblad dat het muzikale gehalte onverminderd hoog is. Verschil met het vorige programma Lekker Warm is volgens Van Peer dat de muzikanten meer naar rock en jazz neigen.

Hier nog een passages uit de recensie van René van Peer:

...Met Stanislav Mitrovic hebben de mannen een blazer in huis gehaald die net als de overige musici moeiteloos meerdere instrumenten bespeelde, maar ook een uitgesproken jazzy draai aan zijn spel gaf. Drummer Tim Satink produceerde een zwaar en krachtig geluid dat goed aansloot bij de gierende elektrische gitaar van Ro Krauss. Het was duidelijk dat De Wereldband een volgende stap in zijn ontwikkeling gezet heeft. Het publiek wilde hen daar maar al te graag in volgen...

Voorafgaand aan de première op zaterdag 31 maart in De Kleine Komedie in Amsterdam, zijn er nog een tiental try-outs zoals vanavond (14/3) in Gorinchem en morgen (do 15/3) in Het Klooster in Nuenen. Zie voor de complete concertagenda van De Wereldband www.dewereldband.nl/voorstelling/keet/speellijst.