Aan het affiche van Naked Song (16 juni in Eindhoven, met o.a. Tindersticks, Agnes Obel, Abigail Washburn, Howe Gelb, Doug MacCleod, Hackensaw Boys) zijn de namen van Gemma Ray, David Lemaitre, Renée, Tiny Ruins en de Nederlandse band Autumn Sun toegevoegd. Folkforum mag 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor dit festival.

Eerder werd Melanie Horsnell aangekondigd, zij heeft helaas wegens ziekte af moeten zeggen, maar het programma krijgt steeds meer vorm. Zo zal de Nederlandse band Autumn Sun bij mooi weer op het dakterras spelen, het zesde podium van Naked Song. Autumn Sun is de new folk-band rond singer-songwriter Martijn Kuijten, die afgelopen maand z'n debuut-cd (geproduceerd door Ankie Keultjens) lanceerde.De songs van de band hebben een duidelijke roots in de indiefolk met invloeden van Nick Drake tot Bright Eyes en Bob Dylan. Autumn Sun is contrabas, viool, akoestische gitaar en een uitgeklede percussieset aangevuld met zang en mondharmonica.

Woody Veneman wist voor het onderdeel Woody Invites inmiddels Timo van Veen en Noor Pullens te strikken. Timo van Veen is frontman van Stuurbaard Bakkebaard. Dat Van Veen wel voor een muzikaal uitstapje in is, bewees hij onlangs nog met de single 'Butterfinger' die hij samen met Torre Florim van De Staat opnam. Met Noor Pullens (The Chase Club) en  himWoodyself erbij kunnen we ons verheugen op een echte Eindhovens-eigenzinnige 'in the round'.

Het affiche tot nu:
Agnes Obel (DK)
Tindersticks (UK)
Howe Gelb (Giant Sand) (US)
Abigail Washburn (US)
Marcus Foster (UK)
The Hackensaw Boys (US)
Bertolf (NL)
Morgan O'Kane (US)
Doug Macleod (US)
Man From The South (NL)
Jim White (US)
Woody Invites… (NL)
Gemma Ray (UK)
David Lemaitre (DE)
Renée (BE)
Tiny Ruins (UK)
Autumn Sun (NL)

Zaterdag 16 juni 2012, Naked Song Festival, Muziekgebouw Eindhoven. Aanvang 16:00 uur, entree €35,- (plus servicekosten). Meer info: http://www.nakedsong.nl.

Vrijkaarten
Folkforum mag 3 sets van 2 vrijkaarten weggeven voor Naked Song, wil je daarvoor in aanmerking komen stuur dan voor 12 juni 2012 een mailtje met subject 'Naked song' en met vermelding van je naam, adres en woonplaats naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Winnaars ontvangen bericht. [Toevoeging 11-06-2012: de vrijkaarten zijn vergeven!]