Muziek is een belangrijk onderdeel bij de uitgebreide echte Engelse Farm & Country Fair in Aalten, die op 22, 23 en 24 juni wordt gehouden. Ook dit jaar staat het podium drie dagen lang boordevol folk- en akoestische muziek. Dit jaar spelen de Schotse band Cáirdeas, The Epstein, Sandra Vanreys en Laura van Kaam elke dag meerdere malen.

De Schotse band Cáirdeas bestaat uit 3 topmuzikanten die hun sporen in de traditionele Schotse muziek dubbel en dwars hebben verdiend. De band werd in 2006 speciaal voor een optreden in Zwitserland opgericht. Inmiddels speelden ze voor ambassades en op grote festivals over de hele wereld. De band bestaat uit Colin Ramage (zang, gitaar, mandoline), Neil Paterson (whistles, bagpipes, smallpipes) en Iain Anderson, die wordt gezien als één van Schotlands topviolisten. Iain speelde al eerder samen met Kenny Speirs en Judy Dinning (Real Time) op de Fair.
De vijfkoppige formatie The Epstein uit Oxford speelt prachtige zelfgeschreven nummer. Bij sommige songs staan alleen Olly Wills op akoestische gitaar en zang en Jonathan Barry op elektrische slide gitaar op het podium. Even later is de hele band weer te horen met een lekker vlot en stevig nummer. Ook met drums, toetsen, bas en twee gitaren blijft The Epstein heerlijk subtiel spelen en laat een hele mooie mix zien van akoestisch en elektrisch spel. Hun muziek is soms behoorlijk stevig en energiek, maar klinkt toch subtiel en uitgebalanceerd. De mix van indiefolk en alt.country van de band staat garant voor een waar feest! Sandra Vanreys is al 28 jaar professioneel artieste en heeft inmiddels een indrukwekkende carrière. Ze is maar liefst 8 maal uitgeroepen als de nummer 1 countryzangeres van Nederland. Inmiddels heeft Sandra ook de CD “Puur” op haar neem staan met uitsluitend Nederlandstalige luisterliedjes. Tijden worden aangegeven op de website van de Farm & Country Fair.

Bezoekersinformatie
Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS  Aalten
www.countryfair.nl

Openingstijden
Vrijdag 22 en zaterdag 22 juni 2012: 10.00 – 21.00 uur, zondag 24 juni: 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen
Toegang  € 12,50, kinderen van 4 t/m 14 jaar  € 5,-, jonger dan 4 jaar gratis entree