Met kerst werden al de namen van Ygdrassil en The Dolmen bekend gemaakt voor de tweede editie van Parkfest. Daar is inmiddels Pyrates! aan toegevoegd en de kaartverkoop is van start gegaan. Het  festival vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in het Philips de Jonghpark in Eindhoven.

De organisatie van Parkfest stuurde een nieuwsbrief rond met de volgende info:

Hetzelfde als vorig jaar? Ja en nee. De muziekkeuze en sfeer zullen in 2015 vergelijkbaar zijn. We hebben in 2014 de breedte van het muzikale palet iets opgerekt door naast o.a. Singer/Songwriter, Ierse Folk, Americana, Balfolk en Pagan ook ruimte te bieden aan Amerikaanse Folk (Blue Grass, Hillbilly) en dat is goed bevallen. Dat kunnen jullie komende zomer dus ook verwachten. De gemoedelijkheid en relaxte sfeer, daar zorgen jullie, de bezoekers zelf voor. Neem ze weer mee!!

Het nieuwe veld naast het Paviljoen Philips de Jongh was even wennen en we hebben ervan geleerd; de indeling van het terrein zal een klein beetje veranderen. De ingang van het terrein, met een parkeerplaats recht ertegenover, houden we aan. Het terrein wordt mooier (nu we beter weten "wat we ermee kunnen"), het randprogramma wordt voller.

En verder was het experiment met andere openingstijden niet zo'n succes; we gaan daarom terug naar een driedaagse opzet (vrijdagmiddag t/m zondagavond) maar nu uitgebreid met een camping die al op donderdag haar deuren opent en waar je op maandag nog rustig kunt ontbijten.

Naast de 30 optredens, workshops en kinderactiviteiten zorgen wij voor de nodige faciliteiten, zoals een uitgebreide bar, goede catering, luxe camping met gratis warme douches, rolstoelvriendelijk terrein (beter dan in 2014!), gratis internet, en voldoende en schoon sanitair.

De eerste bands zijn al geboekt:
- The Dolmen (UK), Pagan Folk
- Ygdrassil reünieconcert, Singer/Songwriter duo
- Pyrates! (UK/NL), feestfolk met een slok rum!

14 t/m 16 augustus 2015, Parkfest in het Philips de Jonghpark in Eindhoven
De kaartverkoop is gestart en verloopt via de webwinkel op www.parkfest.nl.

Early Bird prijzen, geldig tot 1 maart:
- Passe-partout, inclusief de eerste twee glazen bier of fris : 75,00 p.p.
- Campingkaart : 50,00 p.p.
- Stroomaansluiting op de camping : 15,00
(kinderen onder de 16 hebben gratis toegang tot het festival en camping, mits onder begeleiding van een volwassene)

Na 1 maart gaat de reguliere voorverkoop van start en dan worden ook dagkaarten aangeboden.