Acht internationale bands en solisten zijn op zaterdag 30 mei te zien in de bijzondere ambiance van een intiem festival: het Celtic Festival Goirle.  

In de theaterzaal, de foyer en de monumentale kapel (1924) van Cultureel Centrum Jan van Besouw kan de muziekliefhebber op 30 mei zijn hart ophalen met onder meer Andy Irvine, Allan Taylor, Linde Nijland, Fling en Iontach.

Roland Verstappen programmeerde op verzoek van CC Jan van Besouw dit festival dat uniek is voor Goirle en zijn omgeving.
 De optredende muzikanten zijn: Andy Irvine (Ierland), Allan Taylor (Ver. Koninkrijk), Iontach (Duitsland), New Eaden (België/Nederland), Fling (Nederland/België), Linde Nijland en Bert Ridderbos, O’Dreams en Jacques Mees (Nederland).

celtic festival goirle line up 1
celtic festival goirle line up 2


Tijdens het festival kun je whisky’s proeven aan de bar. Voor het festival zijn in samenwerking met ABInBev de mooiste flessen voor je geselecteerd.Kans op een VIP-arrangement
Alle festivalgangers maken kans op een VIP arrangement: een Meet & Greet met de artiesten + een poster met de handtekeningen van alle artiesten. Winnaars krijgen uiterlijk donderdag 28 mei per e-mail bericht.Zaterdag 30 mei 2015 | Celtic Festival Goirle - 17.00 u. | CC Jan van Besouw |Entree: € 32,50 / voorverkoop €29,50 Informatie en kaarten: janvanbesouw.nl.
Op Youtube kun je kijken naar een voorproefje van wat het festival te bieden heeft, kijk hier.