De webwinkel is geopend, de derde editie van Parkfest staat in de steigers en de eerste namen zijn bekend. Het festival vindt plaats van 12 t/m 14 augustus 2016 in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. De Belgische folkband Kadril zal op het grote podium staan en ook de Nederlandse folkrockers van LQR zijn te gast. Komende weken volgen meer namen.

De veelzijdige Vlaamse folkrockgroep Kadril begon in 1976 en viert komend jaar dus een mooi jubileum. Zelf zeggen ze: ”40 jaar Kadril is geen afscheidstournee maar een ode aan de muziek die ons al die jaren inspireerde en een groot stuk van ons leven bepaalde, velen deed meezingen en dansen.
Website: http://www.kadril.be

LQR brengt uptempo folkrock met een fijne scheut andere muziekmerken. Een goeie fles LQR bestaat uit 50 % folkrock en 50 % gypsy, bluegrass, punk, americana en onvervalste rock ‘n’ roll. Vol gas dus, maar vanuit de hoogste versnelling schakelt LQR moeiteloos terug naar het nulpunt.
Website: http://www.lqr.nl/

12 t/m 14 augustus 2016 Parkfest in het Philips de Jonghpark in Eindhoven.
Voor de vroege vogels zijn kaarten nu al te verkrijgen: Van 25 december 2015 tot en met 31 januari 2016 loopt de Early bird verkoop, waarin enkel de combinatiekaarten Passe-Partout plus Camping worden aangeboden. Deze combinatie kost €80,00 per persoon voor een lang weekend muziek & ontspanning en een ruime camping met goed sanitair. Voor de camping is ook een stroomaansluiting te koop voor €15,00.

Meer info via: http://parkfest.nl
Tickets via: http://www.folkproject.nl/webwinkel