Medewerkers en muzikanten hebben vannacht al mail gehad, bezoekers en andere geïnteresseerden zullen vanmiddag nog bericht krijgen dat Parkfest Indoor, dat zou plaatsvinden op 13 en 14 augustus 2016 in Eindhoven, helaas geannuleerd is en er restitutie aangevraagd kan worden voor reeds gekochte kaarten.

Als redenen voor de annulering worden genoemd dat voorgaande twee edities verlies hebben geleden door het slechte weer, een tegenvallende voorverkoop (bezoekers wachten steeds vaker tot het laatste moment met het aanschaffen van kaarten) en moeizame vergunningsprocedures. Ook steekt de organisatie de hand in eigen boezem, er werd vanuit gegaan dat terugkerende bezoekers deze indoor editie met regenvrij garantie zouden omarmen, dat is echter niet gebeurd. Het financiële risico is  daardoor te groot geworden om de voorbereidingen nog verder voort te zetten.

Op zondagmiddag 14 augustus zal in café Wilhelmina in Eindhoven een gratis optreden plaatsvinden van Tip Jar, een van de bands die geboekt was. Belangstellenden zijn welkom om daar een glas te komen drinken samen met de organisatie.