pinknruby
Pinknruby treedt op op de Elf Fantasy Fair

De Elf Fantasy Fair heeft een nieuwe lokatie gezocht en een nieuwe datum. Na de Keukenhof wordt het nu Kasteel De Haar in Haarzuilens. En de EFF is niet meer in juni maar in april: zaterdag 23 en zondag 24 april.
Het programma omvat van alles en nog wat zoals kostuumwedstrijden, open podium, bloodball (mystieke vorm van American Football) en natuurlijk een hoop concerten.
De volgende bands treden er op: Faun (Dld; gothic, folk, middeleeuws), Neun Welten (Dld; donkere droomfolk), Pinknruby (GB; dromerige pop met Oosteuropese folkinvloeden), GOR/Francesco Banchini (It; klassiek, middeleeuwen en traditionele muziek uit Italië, Midden Oosten en Oost Europa), Dubia Fortuna (Tjechië; middeleeuws, wereldmuziek), Ars Ultima/AU (Zweden; van pure traditie tot electronica/prychedelica).
Het programma is samengesteld door Martijn van Gessel, die ook voor Folkforum cd-recensies schrijft. Van vrijwel alle groepen die op het affiche van EFF staan zijn recensies terug te vinden in onze cd-recensie-rubriek.
Zie ook: www.elffantasy.nl