Nieuw festival: Winter in Dranouter

België krijgt weer een winter folkfestival. Nu in Dranouter. Het festival is dan ook gedoopt: WINTER IN DRANOUTER. Niet dat het een winterse aflevering van het grote Dranouter Folkfestival wordt. Nee, het wordt aanmerkelijk kleinschaliger, maar daardoor misschien wel zo gezellig. Het is een gezamenlijk initiatief van de site www.folkroddels.be met de organisatie van het grote Dranouter-festival en Radio 1. Het festival biedt pure traditionele folk, balmuziek, folkrock en singersongwriters.

De concerten vinden plaats in zowel de grote concertzaal als in de foyer van ’t Folk in Dranouter vanaf 16:30 uur. En het wordt afgerond met een Boombal en een dj.

Op het affiche staan: Folk 2, Wigbert & Willy Willy, Zjamoel, Les Mauvaises Langues (Fr), Savourez, Othmar, Klean. Aanvullend: Boombal met Remi Decker & Maarten Decombel, Celtic Bomba's poging om het Blegisch record "sean nos reel dancing" te verbeteren en after party met DJ Jåk

Prijs tickets: 10 € vvk / 15 € add. Reserveren op 057/44.69.33 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beperkt aantal plaatsen! . Overnachtingsmogelijkheid (slaapzak meenemen).

Zie ook: www.folkdranouter.be en www.folkroddels.be