Festival Boulevard Den Bosch met o.a.
Van Maasakkers en Kneedeep

Het theaterfestival Boulevard in Den Bosch stopt ok veel muziek in haar programma. Het festival loopt van vrijdag 6 augustus tot en met zondag 15 augustus op verschillende podia, binnen en buiten. In het programma valt een bijzonder project rond Gerard van Maasakkers op: Liedjes aan de keukentafel. Ook de jonge Eindhovense band KneeDeep komt er met een speciale voorstelling: Een kikker op laag water. Er zijn ook een aantal wereldmuziekacts zoals Cumbre, Electro Coco, Wereldwijven.

Van Maasakkers
Gerard van Maasakkers staat drie avonden op rij centraal in de voorstelling Liedjes aan de keukentafel in het Akademietheater (voormalig Lijntheater) nabij de Parade. In ditprogramma ontmoet Van Maasakkers jonge singer-songwriters uit Amsterdam, Antwerpen en `s-Hertogenbosch. Studenten van de drie belangrijkste kleinkunstopleidingen - Akademie voor Kleinkunst (Amsterdam), Studio Herman Teirlinck (Antwerpen) en Koningstheaterakademie (`s-Hertogenbosch) - schuiven aan om aan de keukentafel liedjes te zingen. Gerard van Maasakkers leidt de avond, praat de liedjes aan elkaar en zingt zelf ook. Deze informele culturele uitwisseling van nieuwe Nederlandstalige liedjes werd al uitgeprobeerd in december 2003 (`s-Hertogenbosch) en april 2004 (Antwerpen). Ook nu werken en zingen jonge dichter-zangers met ervaren collega`s. Gastheer Gerard van Maasakkers zal dan ook zeker gezelschap krijgen van enkele van zijn vakbroeders. Alle drie de avonden do 12/08, vr 13/08 en za 14/08 is er een voorstelling van 'n uur, telkens vanaf 21:30.

Kneedeep
Eerder tijdens Boulevard, op dezelfde lokatie brengt KneeDeep drie opeenvolgende avonden za 07/08, zo 08/08 en ma 09/08 de voorstelling : Een kikker op laag water. Telkens vanaf 21:30. Kaarten bespreken a € 5,- kan via www.kneedeep.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een kikker op laag water is een voorstelling gebaseerd op de verhalen achter de liedjes van Kneedeep. Daarin wordt gereisd naar o.a. New York, Afrika, Parijs en gebeuren er tal van 'schone zaken', visueel en muzikaal gezien. KneeDeep heeft hierbij weer de hulp ingeroepen van Antonio Almeida (trompettist en theaterdier )

Zie ook: http://www.festivalboulevard.nl/2004/index.html