Brussels woonkamer-muziekfestival zoekt nog locaties

Muziekpublique in Brussel is nog op zoek naar een tiental mensen die op zaterdag 11 september een concert willen organiseren in hun woonkamer en die wonen in één van de volgende straten in de Van Arteveldewijk in 1000 Brussel:
Pletinckxstraat, St-Kristoffelstraat, Rijke-Klarenstraat, Zespenningenstraat, Groot Eiland, Eclipsstraat, Van Arteveldestraat, Kartuizersstraat, 'T Kintstraat, Onze-Lieve-Vrouw Van Vaakstraat, Zennestraat, Baardgang, Kruitmolenstraat, Bloemenhofplein, Fabriekstraat, Rapenstraat, Washuisstraat, St-Gorikswijk, Kogelstraat, Washuisstraat, Rapenstraat, Anderlechtsesteenweg, Papenvest, Moutstraat, Anneessenstraat, Slachthuisstraat, Oude Graanmarkt, Nieuwe Graanmarkt, Hopstraat, Wagenstraat, Wekkergang of eventueel aangrenzende straten.
De concerten maken deel uit van Living Room Music 04, een woonkamer-muziekfestival met folk, wereldmuziek, klassiek en jazz georganiseerd door Muziekpublique en Klarafestival op 11 september (Arteveldewijk) en 12 september (Schaarbeek).
Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand anders die in de wijk woont ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 02/2172600.
Vzw Muziekpublique Nieuwbrug 3 1000 Brussel Tel: 02/2172600, www.muziekpublique.be