Morgen balpublique met Amor en Le Vrai Trio

Morgenavond (vr 19 maart) is er in Brussel een Balpublique met twee groepen: Amor (Koen van Daele en Rémi Decker) en Le Vrai Trio (Bruno Letron - Régis Reynaud- Jean-François Vrod). Het begint om 20 uur in het Goethe-institut, Belliardstraat 58, 1040 Brussel

Amor is een project rond Koen Van Daele (draailier, blokfluiten) en Rémi Decker (doedelzak & kleine percussie).
Koen Van Daele liep meermaals stage bij Cliff Stapleton, Anne-Lise Foy en Gilles Chabenat, waarbij hij zich voornamelijk het centraal-franse genre eigen maakte.
Rémi Decker won de eerste prijzen van het "speelmanstreffen" te Gooik en "Les Maîtres-Sonneurs" te Saint Chartier, en is verder bekend van formaties zoals "'k Voel me Belg" en "Griff". Samen zijn ze verantwoordelijk voor energieke dansmuziek, waarbij traditie hand in hand gaat met vernieuwing.

Daarna volgt le Vrai Trio. Samen delen Bruno Le Tron (diatonisch accordeon), Jean-François Vrod (viool) en Régis Reynaud (gitaar) een pak ervaring.
Jean-François Vrod is bekend van het Trio Violon, zijn duo met Chris Wood of als verfijnd solist. Bruno Le Tron als accordeonist van Tref of van Maubuissons waarin ook Régis Reynaud meespeelt.
Als Le Vrai Trio presenteren ze een balrepertoire met traditionele muziek uit Centraal Frankrijk en Bretagne.
Toegang:
Leden: gratis Niet-leden: 7 Euro zie ook www.muziekpublique.be